Perukirjakone

“Perukirjakone on nykyaikainen tapa tehdä perunkirjoitus vaikka omalta kotisohvalta, edullisesti ja helposti.

 

Teimme Tuomaksen ja Hannun toimeksiannosta tekstit Perukirjakone- palveluun. Tekstien tuli olla selkeät ja Perukirjakoneen ominaisuudet, edut ja hyödyt esille tuovat. 

 

Itselle uudet aihealueet vaativat aina laajan taustatutkimuksen, jotta ymmärtää kohderyhmän ongelmat ja toiveet. Siksi projektin ajankäyttö saattaa olla jopa 80 % taustatutkimusta ja 20 % itse tekstin tuottamista. Pahin virhe kirjoittajana olisi olettaa asioita kohderyhmästä ja perustaa koko teksti siihen…

 

Onko sinulla erikoisempi tuote tai palvelu, jolle tarvitset kohderyhmän tutkimusta ja siihen perustuvaa markkinointia juuri heitä puhuttelevilla teksteillä vaikkapa sähköpostin tai somejulkaisun muodossa?

Ota yhteyttä, niin katsotaan sinulle paras tapa tavoittaa kohderyhmäsi? – Ari “

Mikä Perukirjakone.fi?

Perunkirjoitus verkossa – helposti ja edullisesti

Perukirjakoneen avulla voit tehdä perukirjan vaikka kotonasi – kaikessa rauhassa, vaivattomasti ja huomattavan edullisesti.

Perukirjakone on suunniteltu tuomaan helpotusta tilanteeseesi

Palvelun toiminta perustuu lakiin sekä vankkaan kokemukseemme lukuisista tehdyistä perukirjoista jo 1970- luvulta lähtien

 

Kenelle?

Osaat käyttää Perukirjakonetta, jos pystyt hoitamaan pankkiasiasi tai veroilmoituksesikin verkossa. Perukirjan laatiminen ei siis ole vaikeaa tehdä itse.  

Perukirjan laatiminen ei nimittäin vaadi sinulta lakituntemusta, vaan me olemme hoitaneet sen puolestasi. Sinun tehtäväsi on ainoastaan täyttää tyhjiin kohtiin Perukirjakoneen pyytämät tiedot. 

Ei riskiä – voit keskeyttää perukirjan laatimisen koska vain ja sitoutumatta mihinkään. 

Perukirjan tietoja voi myös korjata ja täydentää verottajalle lähettämisen jälkeen (ennen perintöverotuksen toimittamista). 

 

Tärkeimmät etusi Perukirjakoneen käytössä


  • perukirjakone = perukirja kotoa käsin
  • helppokäyttöinen verkkopalvelu
  • huomattavan edullinen hinta (30 €)
  • vuosikymmenten kokemus perukirjoista
  • 10 helppoa kohtaa täytettävänä
  • virallinen dokumentti omassa rauhassa