Sisällysluettelo

Animaatio

Tyypillinen asiakkaamme kysyy meiltä ratkaisua jonkin toimintatapansa tai prosessinsa esittämiseksi yksinkertaisella ja ymmärrettävällä keinolla. 

Prosessi voi olla todella yksinkertainen, esimerkiksi tuotteen tai palvelun tilausprosessi tai vaikkapa uuden sovelluksen käyttäminen etuineen ja hyötyineen. Asiakkaamme haluaa näyttää omalle asiakkaalleen miten homma toimii ja yksinkertaistaa esityksen helposti muistettavaan muotoon.  

Silloin suosituksemme on käyttää animaatiota apuna. 

Hyvä esimerkki ratkaisemastamme haasteesta, oli teknisen alan asiakkaamme lisäarvopalveluihin liittyvä selitysanimaatio. Asiakkaan toiveena oli esittää heidän palvelunsa edut ja hyödyt rakennusalan asiakkaille tietynlaisella pakkauspalvelulla, jossa voidaan räätälöidä asuntokohtaisia lähetyksiä myyjän tehdessä vain yhden tilauksen asiakkaalle (selkeyttää ja nopeutta toimintaa työmaalla ja toimistossa).     

Animaatiot ovat juuri sellaisia, kuin sinä niistä haluat. Niissä ei ole mitään ylimääräistä ja yrityksellesi tärkeimmät asiat saadaan kerrottua sekä näytettyä juuri sillä parhaalla tavalla. Ne ovat myös kustannustehokkaita, eivätkä sido henkilökuntaasi kuvauspäivien ajaksi kuten oikeat videot.  

Videoissa tulee aina jonkin verran katsojan huomiota varastavaa sisältöä mukaan, kuten taustoja mutta animoidussa sisällössä taustan voi itse määrittää haluamallaan tavalla. 

Esiintyvät hahmot, tuotteet ja ideat saadaan käyttäytymään myös epätyypillisillä tavoilla, jotka varmasti jäävät katsojan mieleen. 

Vain mielikuvitus on rajana yrityksesi, tuotteittesi ja palveluittesi esittelyyn. Esiintyjät saadaan käyttäytymään juuri halutulla tavalla ja niille pystytään antamaan joko oikeat äänet yrityksesi ihmisiltä tai sitten hankkimaan äänet ammattilaisilta ääninäyttelijöiltä.  

Suunnittelemme ja käsikirjoitamme animaation yhdessä kanssasi sovitulla tavalla. Esimerkiksi tuoteanimaatioissa pyrimme aina selkeästi tuomaan esille tuotteen edut ja hyödyt katsojan ostopäätöksen tueksi. Animaatioon saadaan aina lisättyä haluamasi logot sekä tekstitys. 

Käsikirjoitus toteutuu aina juuri kuten se on tarkoitettukin. Kaikki on kiinni yhteisymmärryksestä käsikirjoittajan ja animaattorin välillä. Animaatioissa tulee myös aina näkyä käsikirjoittajan ymmärrys asiakkaan liiketoiminnasta ja siksi ne vaativat kaikessa markkinoinnissa toteuttamamme taustatutkimuksen pohjalle ennen käsikirjoituksen aloittamista.