Sisällysluettelo

AQVA Finland on sataprosenttisen kotimainen yritys ja vedenpuhdistuksen ykkönen Suomessa. Toimintamme perustuu tieteelliseen tutkimukseen, jatkuvaan tuotekehitykseen, omaan moderniin laboratorioon sekä tarkkaan laadunvalvontaan.

AQVA on päivittäin kirjaimellisesti perusasioiden – eli puhtaan veden – äärellä ja tuo kohtuuhintaiset veden suodattamisen ja puhdistamisen ratkaisut koteihin, mökeille, työpaikoille ja ravintoloihin. AQVA Finlandin ratkaisut ovat niin käteviä, että jokaisen on helppo ottaa vedensuodatus osaksi arkeaan. AQVA:n asiakas voi nauttia raikkaasta ja puhtaasta juoma- ja suihkuvedestä joka päivä.

Toimitusjohtaja Juha Aalto perusti AQVA Finlandin vuonna 2010. Nyt, yli kymmenen toimintavuoden jälkeen, Helsingin Hermannissa sijaitsevassa toimitilassa työskentelee 14 asiastaan kiinnostunutta ja veden laadun vakavasti ottavaa AQVA-ammattilaista.

Tällä hetkellä yritys on viemässä AQVA-brändiä kovaa vauhtia maailmalle. Jatkossa AQVA:n löytää useista jakelukanavista ympäri Euroopan.

Ensimmäisenä haasteena Sannalla, Nellalla ja Juhalla oli saada hankalasta, teknisestä aiheesta helposti luettava ja ymmärrettävä landing page. 

Aihe piti sisällään EU:n säädöksiä ja lakitekstiä, sekä Suomen omia määräyksiä vesikalusteisiin liittyen ja ne kaikki haluttiin nivoa yhteen järkeväksi paketiksi, josta AQVA:n asiakkaat saavat helposti kiinni. 

Teimme syvällisen tutkimuksen Euroopan Unionin kestävän rakentamisen säädöksiin monen eri lähteen avulla ja muodostimme niiden avulla helposti ymmärrettävän laskeutumissivun. Saimme AQVA:n tiimiltä hyvän palautteen ja pääsimme heti kiinni seuraavaan tekstiprojektiin!

Yrityksenä AQVA Finland on ensimmäinen, johon kannattaa olla yhteydessä esimerkiksi vesianalyyseihin ja veden puhdistamiseen liittyen!Haluaisitko tutkia muita referenssejämme?