Sisällysluettelo

Arctic Warriorsin tarina sai alkunsa räntäsateisena marraskuun iltana. Luonnonvarakeskus LUKE oli julkaissut tutkimustuloksia, jotka osoittivat, että Lapin yrtit kasvit ovat poikkeuksellisen puhtaita ja ravinteikkaita.
 
Innokkuutta hälvensi turhautuminen: miksi kukaan ei valmista näistä Lapin voimakasveista helppokäyttöisiä tuotteita suomalaisten arkeen, vaan kauppojen hyllyt täyttyvät valtamerten takaa rahdatuista superfoodeista, vaikka Lapin omat superfoodit ovat olleet käytössä jo kauan ennen kuin sanaa superfood on edes keksitty.
 
Tuotepäällikkömme Katja on kasvanut Narkauksen kylällä suvussa, jossa kasvien ja yrttien käyttö on ollut arkipäivää sukupolvesta toiseen. Katja, jota myös kansanparantajan perilliseksi tituleerataan, on oppinut yrttien käytön salat jo äidin maidossa.
 
Koska asiasta valittaminen ei asiaa edistä, käärimme hihat ja aloimme hommiin. Laitoimme Lapin superyrtit ja pohjoisen marjat tyylikkäisiin pakkauksiin ja helppokäyttöiseen muotoon ilman mitään lisättyä tai poisjätettyä.
 
Tämä silläkin uhalla, että pohjoisviiman pieksämä ja keskiyön auringon porottama intensiivinen aromi saattaa olla varsinkin e-koodeihin tottuneelle hiukset pystyyn nostattava!
 
Arctic Warriors on olemassa, jotta sinäkin voit tehdä paremman ja vastuullisemman valinnan: kotimaisen, käsityönä valmistetun tuotteen, joka auttaa jaksamaan arjessa. Samalla tuet suomalaista työtä ja autat pitämään Lapin peräkylät elävinä.
 
Tue Suomalaisia pienviljelijöitä ja huolehdi terveydestäsi: 
 
 

Haastellisinta mielestäni oli varmasti tavoittaa Arcticin jengin hersyvän hauska huumori, roilokkaat räväytykset ja värikkäät virkkeet, samalla huolehtien tekstien oikeellisuudesta niiden terveysväittämien suhteen.

Arctic Warriorsin kanssa tehtiin tuotetekstien uudistusprojekti lähes kaikille mahtaville superfoodeille suomen luonnosta, sekä suomeksi että englanniksi.

Asiakkaan mukaan ja asiakkaan asiakkaiden mukaan homma onnistui todella hienosti ja siitä olenkin erityisen ylpeä – olihan Arcticin Tuijan kanssa tehtävä projekti yrityksemme ensimmäinen todella suuri! – Ari  

Haluaisitko tutkia muita referenssejämme?