Sisällysluettelo

Oy Armatec Finland Ab on Vantaan Koivuhaassa sijaitseva, vuonna 2003 perustettu, teknisen kaupan maahantuonti- ja markkinointiyritys.

Oy Armatec Finland Ab kuuluu pohjoismaiseen Armatec-konserniin, jonka pääkonttori on Ruotsissa Göteborgissa, ja jolla on tytäryhtiöt Suomen lisäksi Tanskassa ja Norjassa. Armatec toimittaa ja huoltaa toimivia järjestelmiä, tuotteita ja ratkaisuja lämpö- ja jäähdytysjärjestelmiin sekä teollisuusprosesseihin. Konsernissa työskentelee noin 250 henkeä.

Armatec Finlandin emoyhtiö on vuonna 1918 perustettu göteborgilainen, neljännen polven perheomisteinen, Ernströmgruppen AB. Koko konserniin kuuluu 31 yritystä ja henkilökuntaa on noin 1000 henkeä.

Haasteena Armatecillä oli Mika Miettisen mukaan liian tuotelähtöinen myynti. Ruotsalainen emoyhtiö on kääntänyt jo pidemmän aikaa sitten tuotemyyntiä enemmänkin ratkaisumyynniksi. Nyt sama tehtävä on myös Suomen Armatecilla edessä. Miten toimintaa ja myynnin näkökulmaa pystytään muuttamaan järkevin kustannuksin ja aikatauluin, että kilpailijat eivät pääse ohi? Miten asia tehdään fiksusti ja mielellään ulkopuolisen toimijan vetämänä?

Myynnin osaajamme Ville sopi Mikan kanssa koko johtoryhmälle pidettävästä “Tuotemyynnistä ratkaisumyyntiin”- projektin avauskoulutuksesta. Ville kävi pitämässä Armatecin ammattilaisille tunnin mittaisen koulutuksen aiheesta ja jatkoa seuraa. Armatecin johtoryhmä oli tyytyväinen ulkopuoliseen otteeseen. 

Haluaisitko tutkia muita referenssejämme?