Sisällysluettelo

Animaatio

Miksi animaatio on erinomainen tapa esittää asioita?

Animaatiot ovat juuri sellaisia, kuin sinä niistä haluat. Niissä ei ole mitään ylimääräistä ja yrityksellesi tärkeimmät asiat saadaan kerrottua sekä näytettyä juuri sillä parhaalla tavalla. Ne ovat myös kustannustehokkaita, eivätkä sido henkilökuntaasi kuvauspäivien ajaksi kuten oikeat videot.  

Videoissa tulee aina jonkin verran katsojan huomiota varastavaa sisältöä mukaan, kuten taustoja mutta animaatioissa taustan voi itse määrittää haluamallaan tavalla. 

Animaatiossa esiintyvät hahmot, tuotteet ja ideat saadaan käyttäytymään myös epätyypillisillä tavoilla, jotka varmasti jäävät katsojan mieleen. 

Animaatioissa vain mielikuvitus on rajana yrityksesi, tuotteittesi ja palveluittesi esittelyyn. Animaation esiintyjät saadaan käyttäytymään juuri halutulla tavalla ja niille pystytään antamaan joko oikeat äänet yrityksesi ihmisiltä tai sitten hankkimaan äänet ammattilaisilta ääninäyttelijöiltä.  

Animaation käsikirjoitus

Suunnittelemme ja käsikirjoitamme animaation yhdessä kanssasi sovitulla tavalla. Esimerkiksi tuoteanimaatioissa pyrimme aina selkeästi tuomaan esille tuotteen edut ja hyödyt katsojan ostopäätöksen tueksi. Animaatioon saadaan aina lisättyä haluamasi logot sekä tekstitys. 

Käsikirjoitus animaatioissa toteutuu aina juuri kuten se on tarkoitettukin. Kaikki on kiinni yhteisymmärryksestä käsikirjoittajan ja animaattorin välillä. Animaatioissa tulee myös aina näkyä käsikirjoittajan ymmärrys asiakkaan liiketoiminnasta ja siksi myös animaatiot vaativat kaikessa markkinoinnissa toteuttamamme taustatutkimuksen pohjalle ennen käsikirjoituksen aloittamista.