Sisällysluettelo

Vihdoinkin Suomessa! 

Ruotsalainen Guardio Safety julkaisi tuotteensa Ruotsin markkinoille vuonna 2019. Tavoitteena oli panostaa turvallisempaan ja mukavampaan työympäristöön, jossa työntekijän henkilökohtainen suojaus nostetaan korkeimmalle mahdolliselle tasolle. 

Erityisesti rakentamisen- ja teollisuuden sektoreille tarkoitetut henkilökohtaiset suojaimet ovat nyt saatavissa myös suomalaisille käyttäjille.

Tieteen ja palkittujen innovaatioiden avulla Guardio toimittaa suojaimia, jotka todella lisäävät turvallisuutta sekä tekevät työympäristön paremmaksi! 

Guardion Nawar oli suureen haasteen edessä: Tuotelanseeraus ulkomaille ja etenkään Suomeen ei aina onnistu helposti… Samaan aikaan yritys lanseerasi tuotteensa myös muualla Euroopassa, joten hommaa oli enemmän kuin tarpeeksi. 

Suomalaiset tuntevat Guardion kypärissä olevan MIPS-järjestelmän ehkä pyöräilykypäristä mutta ensimmäistä kertaa maailmassa järjestelmä tuli myös suojakypäriin. Materiaalia oli paljon, lehdistötiedotteista tuotesivuihin ja landing pageihin ja Guardio tarvitsi alaa tuntevan kääntäjän tälle kaikelle. 

Pääsimme tutustumaan Guardioon ja kääntämään kaikki heidän materiaalinsa suomeksi täällä eniten käytetyillä termeillä myös hakukonenäkyvyyden varmistamiseksi.

Lanseeraus Suomessa oli todella onnistunut ja myynti on lähtenyt käyntiin mahtavalla vauhdilla. Myös suomalaiset rakennus-/teollisuusammattilaiset ovat ottaneet uudella huipputekniikalla varustetun kypärän upeasti vastaan.

Haluaisitko tutkia muita referenssejämme?