Sisällysluettelo

MV Ilmanvaihto Oy yrityksenä ja Mikael Vähäkangas yrittäjänä:

MONEN VUODEN KOKEMUS
ilmanvaihtojärjestelmien puhdistuksista, mittaus- ja säätötöistä, sekä haastavista ilmanvaihdon asuinkiinteistösaneerauksista.

TYÖN LAATU JA ASIAKASTYYTYVÄISYYS
on meille erittäin tärkeää. Siksi annamme työlle aina 100 % tyytyväisyystakuun! Mikäli ette ole tyytyväinen työn suoritukseen, teemme veloituksetta tarvittavat korjaustyöt, kunnes molemmat osapuolet ovat lopputulokseen tyytyväisiä.

KIINTEÄ URAKKAHINTA
sovitaan etukäteen.

TYÖSTÄ SAA KOTITALOUSVÄHENNYKSEN
Lue lisää kotitalousvähennyksestä

100 % SUOMALAINEN YRITYS
Meidät tavoitat aina varmasti.

Mikaelilla haasteena oli se yleinen, eli aika tai oikeastaan sen puute. Lähes jokainen tuntemamme yrittäjä kyllä pystyisi hoitamaan markkinointia ainakin jossain määrin, mutta liiketoiminta kärsii jos ydinosaamisen sijaan keskitytään johonkin muuhun. Uutena yrittäjänä Mikael tarvitsi paljon liikennettä uusille sivuilleen, joita ei vielä oltu hakukoneoptimoitu sen enempää.

Liikenne sivuille ennalta määritetyn liiketoiminta-alueen potentiaalisilta asiakkailta lisää tunnettuutta ja mahdollisuutta kauppaan.

 

 

Google Ads- mainonta sekä valittujen avainsanojen hakukoneoptimointi olivat Mikaelin tavoitteet huomioiden fiksuimmat ratkaisut, joista aloittaa. Googlen kautta saatiin Mikaelin yritys näkymään määritetyllä alueella tehdyissä Google-hauissa juuri oikeaan aikaan ja juuri oikeille ihmisille. Myös Googlen ”banneri”mainonta antoi hyviä tuloksia ja levitti yrityksen hyvää mutta tuoretta mainetta jatkuvasti eri sivustoilla.   

Sisältö

MV Ilmanvaiht

Mainos

MV Ilmanvaihto google ads mainos

Haluaisitko tutkia muita referenssejämme?