Sisällysluettelo

Tuholaistorjunta Pestman on tuholaistorjunnan ja -hallinnan erikoisyritys ja tarjoamme tuholaistorjuntaa yrityksille ja yksityisille. Toimintatapamme perustuvat asiakaslähtöisyyteen, joustavuuteen ja vahvaan ammattitaitoon. Tarjoamme myös ennaltaehkäisevää tuholaishallintaa kaikille tarvitsijoille, oli sitten yrityksesi pieni kahvila tai suuri elintarviketeollisuuden tuotantotila. Toimintamme perustuu vastuullisuuteen ja pyrimme aina käyttämään mahdollisin paljon luonnonmukaisia torjuntakeinoja.

Tarjoamme tuholaistorjuntaa ja -hallintaa avaimet käteen periaatteella, voit siis jättää tuholaisongelmat meidän huoleksemme!

Jerelle tärkeätä on olla tuholaistorjunta-alalla “äänitorvena” ja alan keulakuvana nykyaikaisille torjuntamenetelmille. Näistä hyvänä esimerkkinä ovat myrkyttömyys sekä erilaiset älyloukkujärjestelmät. 

Kiireisenä yrittäjänä Jerellä ei ollut aikaa panostaa markkinoinnissa videoihin, uutiskirjeisiin ja animaatioihin, vaikka tiesikin niiden olevan monikäyttöisiä ja tehokkaita keinoja uusasiakashankintaan sekä vanhojen asiakkaiden sitouttamiseen.

Tutustuimme tarkasti tuholaistorjunnan lainalaisuuksiin ja suunnittelimme Jerelle toimivan uutiskirjepohjan. Olimme myös Jeren matkassa kameroiden kanssa ja kuvasimme muutaman videon, joista käy ilmi tärkeimpiä arvoja Jeren liiketoiminnassa sekä muutenkin tehdään Jereä tutuksi uusille asiakkaille.

Video älyloukkujärjestelmästä:

Ote uutiskirjeestä:

Pestman oy uutiskirje

Haluaisitko tutkia muita referenssejämme?