Sisällysluettelo

Putkikierre on putki-, paikannus- ja tarkastustyökalujen suunnannäyttäjä jo vuodesta 1970. Meillä asioi vuosittain tuhansia rakennusalan ja teollisuuden ammattilaisia, jotka vaativat korkean saatavuuden lisäksi ammattitaitoista palvelua. Asiakkaanamme tunnistat alan kattavimman valikoiman ja saatavuuden. Palvelemme koko Suomen ammattikenttää puhelimitse ja verkossa sekä pääkaupunkiseudulla Helsingin myymälässä. Kehitämme työkalukaupan alalle uusia palvelumuotoja ja etsimme jatkuvasti uusia tuotteita helpottamaan ja parantamaan asiakkaidemme tuottavuutta sekä kilpailukykyä.

Haasteena Nikolla oli löytää markkinointikumppani, joka ymmärtää erikoistyökalujen päälle ja puhuu samaa kieltä asiakkaiden kanssa sekä on tarpeeksi monipuolinen LVI-alan markkinointia kehittämään. 

Nikon kanssa päätettiin, että alamme kehittää Putkikierteen www-sivuja rikastamalla tuotekategorioita teksteillä, sekä muutenkin katsomalla sivuja ”sillä silmällä” (paljon kokemusta muista saman alan yritysten sivujen toimivuudesta). Toteutamme myös kuukausittaisen uutiskirjeen yhdessä suunniteltujen aiheiden pohjalta sekä suunnittelemme ja julkaisemme sosiaaliseen mediaan siihen liittyviä julkaisuita. 

Aloitimme sivujen tekstien rikastamisen niiltä sivuilta, joihin kohdistuu eniten liikennettä ja joissa kävijät viihtyvät vähiten aikaa. Sitä kautta saadaan heti konversiot nousuun ja annettua kävijöille heidän etsimäänsä tietoa. 

Julkaisumalli someen

Uutiskirje

putkikierre some julkaisu
putkikierre sähköposti esimerkki

Haluaisitko tutkia muita referenssejämme?