Sisällysluettelo

Sisällöntuotanto

Sisällöntuotanto yrityksille

Meille sisällöntuotanto tarkoittaa oikeastaan kaikkea mahdollista sisältöä, jota pystymme sinulle eri kanaviisi tuottamaan.

Moni käsittää sisällöntuotannon pelkästään somejulkaisuina tai blogiteksteinä mutta meidän mielestämme lähes kaikki tarjoamamme palvelut ovat sisällöntuotantoa. 

Toki sisällöntuotanto vaatii meiltä todella laajan taustatutkimuksen yrityksestäsi, sen asiakkaista ja kilpailijoista, tuotteista ja palveluista. Ilman taustatutkimusta kaikki sisällön tuottaminen on lähinnä arvailua ja olettamista. Se ei yleensä kanna pitkälle, emmekä halua opetella uuden tekemistä asiakkaidemme rahoilla…

Videot, animaatiot, somemarkkinointi, copywriting ja käännökset

Meiltä saat kaikki palvelut laadukkaasti ja ammattitaidoilla. Yrityksemme on perustettu 2018 ja meitä on kolme henkeä sinua palvelemassa. Kaikilla töillämme on yleensä aina muutama “revisio” eli korjausmahdollisuus veloituksetta. Se tarkoittaa sitä, että pystyt ehdottamaan muutoksia vielä jälkeenpäinkin ilman lisäkustannuksia. 

Tutustumme sinun ja yrityksesi nykytilaan aina tarkasti, alkaen yhteisestä kartoituspalaverista, joka on sinulle maksuton. Opimme tuntemaan toisiamme ja toimintaamme alustavasti, jonka jälkeen voit päättää jatkosta kanssamme tai ilman meitä. 

Tutustu tästä tarkemmin eri sisällöntuotannon palveluihimme:

Kartoituspalaveri sisällöntuotannolle