Sisällysluettelo

Suomen Kasviöljyt on vuonna 2009 perustettu perheyritys. Yhtiön toimialaan kuuluvat öljykasvien viljely, puristus, myynti ja markkinointi. Markkina-alue kattaa koko Suomen.

Yrityksemme toimii Janakkalan kunnassa

Ulkopuolista työvoimaa ei ole vaan yritys toimii omistajien toimesta.

Suomen Kasviöljyjen pääasiallinen toiminta kohdistuu tällä hetkellä camelinaöljyyn. Toimitamme öljyä sekä tukku- että vähittäismyyntiin.

Vuonna 2015 camelinaöljy sai Hyvää Suomesta -joutsenmerkin ja 2018 Sydän-merkin. 

Tarjalla ehkä suurimpana haasteena oli sama, joka on meillä lähes jokaisella suomalaisella yrittäjällä… Ei vain haluta nostaa itseämme jalustalle ja “kehua” itseämme ja tuotteitamme julkisesti somessa. Tai siltähän se meistä yrittäjistä yleensä tuntuu mutta seuraajamme itse asiassa  arvostavat yrityksiimme ja tuotteisiimme sekä palveluihimme liittyviä tarinoita ja lisäinfoa. 

Toisena haasteena oli vanha nettisivuilla oleva tilauskaavake, joka ei toiminut Tarjan haluamalla tavalla. Toki sen kautta ja myös puhelimitse tuli tilauksia mutta Tarja koki, että verkkokauppa olisi nykyaikaisempi ratkaisu. 

Tarja ja Markku pyörittävät Camelinaöljyn tuotantoa täysin itsenäisesti, ilman ulkopuolista työvoimaa eli ylimääräistä aikaakaan ei yksinkertaisesti ole.Otimme Suomen Kasviöljyjen sometilit kokonaan hoitoomme, jotta yrittäjät saivat keskittyä ydinhommaansa. Rakensimme Camelinatuotteille myös nykyaikaisen Woocommerce-pohjaisen nettikaupan.

Haluaisitko tutkia muita referenssejämme?