Sisällysluettelo

Talo ABC:n kotipaikka on Vihdin Otalampi ja yrittäjänä toimii rakennusalan kokenut ammattilainen, Veiko Ivask.

Veikon ura alkoi jo vuonna 1995 Tallinnassa, jolloin hän pääsi ensimmäistä kertaa töihin rakennustyömaalle. Veiko huomasikin pian alan olevan lähellä sydäntään ja teki erilaisia rakennustöitä parisen vuotta, kunnes päätti lähteä kunnolla opiskelemaan alaa rakennuspuolen kouluun Virossa. Myös Suomen työmaat tulivat tutuiksi jo nuorempana ja perustihan Veiko oman lasitusliikkeenkin melko nuorena Tallinnaan.

Rakennusprojektit työllistävät Veikon täysipäiväisesti, eikä hänellä ole aikaa omien sivujensa päivittämiseen. Sivujen tekstit eivät enää vastanneet tätä päivää ja päivittämiseen oli akuutti tarve, jotta yrityksestä ja sen toiminnasta sekä itse yrittäjästä syntyisi asiakkaille täysin oikea kuva.

Suunnittelimme ja toteutimme Veikolle tekstit sekä kuvat Talo ABC:n kotisivuille “avaimet käteen”- toteutuksella. Teksteissä panostimme nimenomaan rakennus/saneerausalan yleisimpien haasteiden/asiakkaiden pelkojen kumoamiseen, koska tiesimme Veikon erinomaisen kyvyn toteuttaa asiakkaan toiveet aivan projektin suunnitteluvaiheesta luovutusvaiheeseen asti.   

Tekstiä sivuilta:

Rakennuspalvelut

Asiakastyytyväisyys, työn laatu ja joustava palvelu

Kumppaninasi rakentamisessa ja saneerauksessa meille on tärkeintä, että projektisi onnistuu sinulle mahdollisimman vaivattomasti. Se tarkoittaa meille erinomaista työn laatua ja joustavaa palvelua, sekä jo alkuvaiheessa kanssasi tehtyä suunnitelmaa projektin kulusta.

Palvelemme myös monia yritysasiakkaita ja ymmärrämme suurtenkin projektien eri vaiheet ja aikataulutukset kokonaisvaltaisesti. Siksi aikatauluissa pysyminen onkin meille kunnia-asia, työn jäljen ollessa tietenkin priimaa.  

Asiakastyytyväisyytemme paras mittari on mielestämme se, että suurin osa uusista asiakkaistamme tulee vanhojen asiakkaidemme suosituksesta. Oli kyse sitten yksityisasiakkaista tai yrityksistä.

Haluaisitko tutkia muita referenssejämme?