Sisällysluettelo

Teknocalor Oy Ab on talotekniikan alan asiantuntija- ja maahantuontiyritys. Vuonna 1958 perustettu perheomisteinen Teknocalor on toiminut nyt jo liki kuudenkymmenen vuoden ajan jalostaen ja kehittäen jatkuvasti toimintaansa.

Teknocalor rakentuu LVI-alan asiantuntijoista myyntitehtävissä. Yrityksen missio on tarjota asiakkailleen kokonaisratkaisu. Siinä lähdetään liikkeelle asiakkaan tarpeen tarkasta kartoittamisesta, ja edetään teknisen ratkaisumallin kautta lopullisiin tuotevalintoihin, sekä edelleen niiden käyttöönoton ja oikeanlaisen jatkuvan käytön ohjeistamiseen.

Teknocalorin asiantuntemus ja tuoteportfolio rakentuvat nykyisellään neljän vahvan toimialasuunnan päälle, jotka kaikki täydentävät ja tukevat toisiaan. Ne ovat: Ilmanvaihto, LV, Mittaaminen ja Suodattaminen. Lisäksi Teknocalor tarjoaa kattavan valikoiman teknistä tukea tuotteisiin liittyvän dokumenttipankin ja mitoitusohjelmien muodossa.

Teknocalorin maahantuomat tuotemerkit ovat aloillaan arvostettuja ja globaalisti tunnistettuja. Toimintamme perustuu saumattomaan yhteistyöhön päämiestemme kanssa, jolloin asiakkaamme hyötyvät kokonaisvaltaisesta tuotteiden ja niiden käytön tuntemuksesta.

Näin monipuolisen valikoiman turvin toimivalla yrityksellä on yleensä todella paljon päämiehiltään tulevien tuotemateriaalien ja yleisesitteiden päivittämistä. Oman henkilökunnan aika on kuitenkin rajallinen ja myyjien aikaa ei ole kustannustehokasta käyttää käännöstyöhön. 

Pääsimmekin auttamaan Petriä erään teknisen tuote-esitteen käännöksessä. Vaikka meilläkin on pitkä kokemus tekniseltä alalta, niin silti aina alussa uudet tuoteryhmät vaativat todella syvällisen tutustumisen kirjoittamisen sujumiseksi. 

Tutkimmekin yleensä asiakkaamme oman tuotevalikoiman lisäksi myös valmistajien ja kilpailijoiden valikoiman, sekä markkinoilla käytetyt termit ko. tuotteista. Käännöksissä pitää kuitenkin aina myös jonkin verran ottaa huomioon hakukonenäkyvyys (tai ainakin meillä se on tapana). 

Haluaisitko tutkia muita referenssejämme?