Sisällysluettelo

Lantmännen Agro- ketjuun kuuluva T&T Reinikainen Oy on Tuomaksen isän perustama kauppa, jota Tuomas ja veljensä Topias jatkavat. 

Topias hoitaa rautapuolen (K-Rauta) ja Tuomas maatalouspuolen. Veljekset ovat ”kaupan takahuoneessa kasvaneet”, joten kauppiaan elkeet ovat tulleet verenperintönä isältä.

Tuomaksen parhaat opit kauppiaaksi tulivat isältä, ja hänen käyttäytymisestään asiakkaiden seurassa. Tuomas näki asiakkaiden lähtevän aina kaupalta hymy huulillaan, kun ensin oli vaihdettu kuulumisia hänen isänsä kanssa. Tuomas jatkaa samaa perinnettä edelleen 🙂 

Tuomas itse tuntee myymänsä tuotteet erinomaisesti, sillä hän viljelee sukutilaa, jossa on jo 15. sukupolvi menossa!

Tuomaksella suurin haaste markkinoinnin suhteen oli saada omaa yritystään enemmän esille paikallisten asiakkaiden silmin. Ketjulla on kyllä vahva markkinointi mutta he eivät ymmärrettävästi aina pysty keskittymään jokaisen ketjun yrityksen omaan mainoskampanjaan tai tapahtumaan. 

Teimme Tuomaksen kanssa aluksi yhdessä kanavakohtaisen sisältösuunnitelman – mitä omille asiakkaille halutaan viestiä ja missä kanavissa. 

Pidämme ”sisältövartin” Tuomaksen kanssa aina tasaisin väliajoin ja päivitämme sisältöä sen mukaisesti: Facebookiin, Instagramiin sekä uutiskirjeeseen. Myös erilliset mainoskampanjat somessa kuuluvat paikallisten asiakkaiden tavoittamisen keinoihin – jotka toimivat todella hyvin. 

Haluaisitko tutkia muita referenssejämme?