Sisällysluettelo

Tunturisaaga on keskittynyt huoneistoiden ja mökkien vuokraamiseen aivan Saariselän keskustassa. Vuokrattavana on noin 10 asuntoa ja yrittäjä itse on muussa työssä, joten markkinointi, siivoukset ym. on ulkoistettu.

Sadun (yrittäjä) haasteena oli näkyvyyden puuten juuri hänen asunnoilleen. Hän käytti kokonaan ulkopuolista palveluntarjoajaa asuntojen esittelyyn (netissä) sekä varausjärjestelmää. Satu kuitenkin koki, että hän haluaa täysin omat kotisivut huoneistoilleen, joita pystyy muokkaamaan juuri hänen haluamallaan tavalla ja tarpeen tullen myös mainostamaan huoneistoja + ohjaamaan liikennettä sivuille. 

tunturisaaga

Rakensimme Sadulle aivan omat kotisivut, joita hän pystyy nyt itse tarvittaessa päivittämään. Kiinnitimme erityistä huomiota hakukoneoptimointiin ja yleensäkin kaikkeen lisämateriaaliin sivuilla, jonka avuilla asiakkaat löytävät ne helposti. Varausjärjestelmä pidettiin suuren vuokra

Saariselkä Tunturisaaga – Majoitus keskustassa latujen lähellä ja rinteiden ympäröimänä

Lomalla haluat ehkä yleensä majoittua hyvällä mutta rauhallisella sijainnilla. 

Saariselkä majoitusvaihtoehdot ovat yleensä joko hotelleita, mökkejä tai huoneistoja rivitaloissa. Joka paikkaan tulisi olla sopiva matka, jotta lomasi sujuisi helposti ja vaivattomasti. Saisit nauttia juuri siitä, minkä vuoksi halusit matkustaa nimenomaan Saariselälle. Ei ylimääräisiä velvollisuuksia tai liikaa suunnittelua, vaan huoletonta ja palauttavaa lomailua parhaassa seurassa.  

Tunturisaagan huoneistot ovat täällä sinua varten. Tulitpa sitten yksin, kaksin tai hieman isommallakin porukalla, meillä on sopiva huoneisto sinulle. Kaikki huoneistot ovat erinomaisella sijainnilla ja varustelutaso pitää sisällään kaiken tarvittavan. Saariselkä on tunnettu monipuolisista aktiviteeteistaan sekä talvella että kesällä. 

Valitse haluamasi mökki kuvista ja valmistaudu rentouttavaan lomaan!

Haluaisitko tutkia muita referenssejämme?