Sisällysluettelo

Mikä Uudenmaan Erämatkat?

Elämysmatkasta luontoon uutta potkua työhön ja vapaa-aikaan!

Suomen luonto on kiehtova ja monipuolinen, jokaiseen vuodenaikaan liittyy oma hohtonsa. Luonnossa liikkuminen ympärivuoden on monen ihmisen voimavara, sitä se voi olla myös yrityksellesi. Erämatkat tarjoaa erilaisia luontoelämyksiä jokaisena vuodenaikana niin yksityisille ihmisille kuin yrityksillekin.  

Tapahtuman järjestäminen luonnon keskellä tekee siitä mieleenpainuvan. Toteutamme vuosien kokemuksella työkyky-, työhyvinvointi- ja virkistyspäiviä isoille ja pienille ryhmille. Polttarit, syntymäpäivät ja muut juhlien järjestelyt kuuluvat myös ohjelmistoon.

Suunnittelemme juuri sinulle sopivan kokonaisuuden. Tehdään yhdessä tapahtuma, joka vastaa tarpeitasi. Ota yhteyttä ja kysy, miten voimme auttaa sinua ja yritystäsi!

 

Perusasioiden tekeminen auttaa parhaimpaan lopputulokseen ja projektimme Timon kanssa lähtikin liikkeelle aivan perusasioista:

Ensin kartoitettiin yhdessä maksuttomassa aloituspalaverissa, mitä tavoitteita Timolla oli erämatkailuyrityksensä kehittämisen suhteen ja millaisia keinoja oltiin tähän mennessä käytetty. 

Timolle oli ensijaisen tärkeää uusia yrityksensä www-sivut ”hänen näköisiksi” koska vanhalla yritttäjällä oli ollut ihan oma ilmeensä. Päätimme yhdessä uusia sivut kokonaan Word Press- pohjaan sekä tehdä tarvittavat hakukoneoptimoinnit yrityksen helposti löytämiseksi Googlen loputtomasta viidakosta.

Teimme myös tunnettavuuden eteen töitä Facebookissa mainostamalla hiihtolomaviikon lumikenkäilykampanjaa Hyvinkään lähiseuduille – loistavin tuloksin! 

Varauksia alkoi suhista sähköpostiin! Perheet pääsivät ohjatulle retkelle ja Timo oli tyytyväinen. 

Päivitimme verkkosivut vastaamaan paremmin nykyaikaiseen kysyntään. Näiden moottorina toimii WordPress ja ”Hello” teema.

Verkkosivut tehdään aina täydessä yhteistyössä asiakkaan kanssa ja olet koko ajan kartalla siitä, mitä tapahtuu milloinkin:

Värit,fontit,kuvat ja layout jne.

Kehitys/seurantapalaverit pidetään ensisijaisesti teamsin kautta asiakkaan aikaa säästääksemme. Aloituspalaverissa haluamme mielellämme nähdä naamatusten – sen verran vanhanaikaisia taidamme olla 🙂

Nämä sivut suunniteltiin ja kasattiin eri domainin alla. Sen ansiosta uudet sivut eivät sotkeneet olemassa olevia sivuja sekä palveluita ja asiakas näki koko ajan livenä, missä oltiin menossa ja miltä uusi ilme näytti.

Samalla siirsimme uudet sivut eri serverille. Tällä tavoin saimme nopeutettua  sivustoa entisestään.

Silloin, kun sivustot ovat valmiina ja ollaan samaa mieltä asiakkaan kanssa, tehdään siirto asiakkaan omalle domainille. Mahdollisimman pienellä häiriöllä päivittäisille kävijöille. Käytämme serverinä domainhotellia.

Päivitimme samalla palveluita ja kuvia sekä nykyaikaistimme yhteydenottotavat (whatsapp, messenger ja sähäkkä yhteydenottolomake). 

Tässä pari esimerkkiä verkkosivuilta.

 Timo Ahtikari
Timo Ahtikari Yrittäjä/Uudenmaan Erämatkat
Read More
Loistavaa ja nopeaa palvelua jälkeen kerran, kotisivupäivitykset hetkessä kuntoon. Kiitos Myyntitekstien porukalle!

Haluaisitko tutkia muita referenssejämme?