videot

sisällysluettelo

Videot yrityksellesi

Videon merkitys

Videoiden merkitys yrityksen markkinoinnissa jatkaa kasvuaan. Monelle yritykselle videot ovat jo tärkeä osa strategiaa ja niiden suunnittelu sekä kuvaaminen mukana päivittäisessä toiminnassa. Mistä tämä johtuu? 

No yksinkertaisesti siitä, että videot todella lisäävät myyntiä ja kasvattavat konversiota, eli asiakkaiden tekemiä toimintoja videon perusteella. 

Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa mutta videolla pystyt selittämään lähes kaiken hyvin lyhyessäkin ajassa!

Miksi yrityksesi markkinoinnissa kannattaa käyttää videoita?

Joidenkin tutkimusten mukaan hyvä tuotevideo laskeutumissivuillasi voi lisätä asiakkaan reaktioita (esim. klikkaaminen tuotetietoihin) jopa 80 % verrattuna pelkkään kuvaan!

Eräs tutkimus puolestaan osoittaa, että jos tuotteellesi on tehty “selitysvideo”, jossa kerrotaan sen ominaisuuksista, eduista ja hyödyistä, on mahdollisuus myyntiin jopa yli 70 % suurempi kuin ilman selitysvideota olevassa tuotteessa. 

Videoita on helppo tehdä myös itse. Nykyisten kännyköiden videolaatu on monesti jo 4K-tasoa, eli huippulaatua esimerkiksi somejulkaisuihin, etenkin kun valaistus on hyvä. Toki kaikenlaiset lisävarusteet parantavat katsojakokemusta tehden videosta vakaamman (esim. gimbaali). 

Videot sitouttavat kuvia paremmin ja ne ovat helpompia tehdä “keskustelevaan” muotoon. Silloin ne herättävät luottamusta ja luovat parempia sekä pitkäkestoisempia suhteita seuraajiin. 

Vaikuttajavideot ovat omiaan lisäämään brändisi tunnettavuutta. Kun vaikuttajan omat seuraajat näkevät tuotteesi hänen käytössään, saat helposti brändisi nimen todella suuren yleisön tietoisuuteen – vaikka sinulla itselläsi ei olisi vielä yhtään seuraajaa…

Google pitää erityisen paljon videoista ja sivuillasi onkin moninkertaisesti parempi mahdollisuus päästä hauissa etusivulle, jos sivuillasi on videoita.  

Miten pystymme auttamaan sinua videoiden teossa?

Teemme yrityksellesi videot aivan alusta asti. Suunnittelemme ensin muuhun markkinointiisi sopivat ehdotukset aiheista ja hyväksyntäsi jälkeen teemme käsikirjoituksen videolle. Käymme käsikirjoituksen yhdessä läpi ja osallistamme henkilökuntasi siihen sovitun mukaisesti. 

Käymme heidän kanssaan läpi käsikirjoituksen/kuvakäsikirjoituksen ja varmistamme jokaisen osan toimivuuden. 

Emme halua laittaa valmiita sanoja kenenkään suuhun, vaan pyrimme mahdollisimman aitoon lopputulokseen. Katsojat vaistoavat nopeasti “tekemällä tehdyn” videon ja lopettavat sen katsomisen äkkiä. 

Haluamme tuoda jokaisen oman persoonan ja tarinan esille ainakin jossain määrin ja sovittaa sen yrityksesi edun mukaiseksi videoon. Yritys on kuitenkin olemassa juuri niiden ihmisten ansiosta ja asiakkaasi/potentiaaliset asiakkaasi eivät tunne yrityksesi henkilökuntaa kuten sinä. Videot antavat siihen todellisen mahdollisuuden. 

Kalustoomme kuuluu esimerkiksi Canon EOS 4K- kamera, actionkamera, DJI:n drone, Roden langattomat mikrofonit, Ledgon valaisusetti, Adoben Premiere Pro- editointiohjelma. Kuvauspäivinä meitä on aina vähintään kaksi paikalla. Toinen vastaa tekniikasta ja toinen ohjaamisesta ja kuvattavien viihtyvyydestä.